NIJVERHEIDSSTRAAT 24 (ZONE D) | 8650 HOUTHULST
+32 051 70 33 70

VACATURES & NIEUWS

Hier vindt u alle open vacatures & laatste nieuwtjes over Schrijnwerkerij Borra.

NIEUWS

Binnenkort meer nieuws.

VACATURES

Als industriële schrijnwerkerij zoeken we regelmatig geschoolde en goed gemotiveerde schrijnwerkers / houtbewerkers met en zonder ervaring. Spontaan solliciteren getuigt altijd van gezond initiatief. We geven steeds alle sollicitanten antwoord.

Vacature 10/01/18

Dienst na verkoop/Klusjesman:

Dagtaken: Voornamelijk gaat het over het afwerken van lijsten bij voorlopige opleveringen waarop de nog in orde te brengen zaken vermeld staan: dit kan gaan van een gevelplaat vervangen tot een raam bijregelen, een ruit vervangen, allerhande opkitwerk (silicone), deurpompen plaatsen, deurstops plaatsen, cilinders plaatsen, beschadiging aan lakwerk of verniste trappen bijwerken… maar ook moeilijker zaken waarbij de klusjesman creatief moet zijn om technische problemen op te lossen zoals waterinsijpeling, afregelen van elektrische zonnescreens, …

Belangrijke troeven: eerlijk en klantvriendelijk zijn, kunnen omgaan met veeleisende klanten, oog voor detail hebben, orde en netheid, en je bewust zijn dat je de laatste man bent (na jou komt niemand om het verder op te lossen…)